Tuesday, June 05, 2012

dear sakura:)


Bismillah,..
Pernah tak jatuh sakit tiba-tiba and then rasa lemah tak berdaya tiba-tiba..rasa hilang semangat tiba-tiba..rasa seakan akan kematian tu dekat je..pernah?
Sumpah.sekarang ni aku perlukan mak and abah..
Macam budak-budak.*despicable!
Homesick tetiba..
Demam tiba-tiba..
Kepala macam nak pecah tiba-tiba..
Bila sujud,rasa macam taknak bangun..lega..
Bila berjauhan,baru lah rasa rindu tu melimpah ruah..
K,dah.apa aku melalut.ingat diari ke?
(menjerit)
And part yang paling best is,.
Time tengah tahan sakit,tibatiba ada tangan sentuh dahi..
Nak bukak mata,tapi terasa berat..
A few minutes lepas tu,tiba-tiba..,ada satu kain basah kat dahi aku.
Ya Allah.terharu.

Aaaa.dahdahdah!jangan melalut lagi.

Apeape pun,point aku kat sini is,kau,tenkiu.
Aku segan nak cakap depandepan.-.-‘’
O Allah,keep her close to meJ
She’s kinda good friends.

Ok.dah.aku pemalu!
#lame2 blog ni aku delete gak=.=’’ langsung tak bermanfaat! Aiseh

k.salam.

No comments:

Post a Comment