Saturday, August 25, 2012

those things TALK :)


                               
picture do impressed feeling? oh oh oh!
for sure!of course lah :)


                         
okei. ni aku. tak percaya? sukatilah. tu aku versi kartun. eh tak percaya lagi? sukati lagi sekali. actually aku adore cartoon ni. kinda inspiration. tak gitu cik beah? sape cik beah? entah.meh tekang lu sini. okei, then aku suke sangat tengok cartoon ni pakai sneakers+ jubah +tudung labuh and + HEADPHONE. wau! serius cool. teringin. tapi tu la..kurang sopan. sneakers okei lagi. headphone maybe tak. dalam bilik boleh ><'
titik sebenor (read: main point) aku nak bagitau.. yang aku tak kisah jadi 'orang kampung' kat mata orang lain, as long aku tahu, hati aku update sentiasa. tak kampung.
aku ustazah pilihan? ha.ha. (gelak perli)
buta lah korang. aku tak ada ciri ciri tu. believe me.




entah . tak tahu. okeilah bagitau. i will NEVER try to fall in love.CRUSH?. not yet, tunggu until the right time la.
paham? tak paham? sukati ^^

 read: me, myself..belongs to Him. my Dear. my Everything.
conclusion: me,myself..tak laku. and tak ada harga . believe me. please.

euww..kesian kau! tak couple..nampak sangat tak laku.. woooo (gelak)
jawab : 24:26 ( bukok kat ni)
paham? alhamdulillah :)) !


oh Allah! give solace to palestina!
oh Allah! musuh menginjak maruah kami!
patah kan temulang mereka! bantu kami sebagaimana Kau kirimkan para malaikatMu di medan perang membantu Rasulullah!

basuh hati : apa kita dah buat untuk saudara kita? 
palestin, syria, dan saudara yang lain. di mana kita ? 
mengaku islam kan?
kata nak jadi hamba yang taat, yang Allah sayang..so kena la concern kat sedara sedara kita :')


memang pun. asal kau solat, so kau hensem. walaupun kau hitam macam bilal bin rabah, tapi kau still hensem! believe me :) sekian.


sape yang kirimkan kegembiraan? tanya cikgu sekolah tadika
abah! jawab budak sekolah tadika.
cikgu pun tanya..kenapa abah?
budak tadika pun jawab.. sebab abah selalu beli mainan!

cikgu pun tanya lagi..sape yang kirimkan abah?
budak tadika pun jawab.. mana ada kirim cikgu. abah kan naik moto.

cikgu pun senyum.

faham?
k.bai.
:)

No comments:

Post a Comment