Wednesday, September 11, 2013

# iklan 24- jam

assalamualaikum  (:

straight to the titik,

i guess, last aku gelak sepenuh dan setulus hati maybe masa tengok cerita bugs bunny and friend's time 5 tahun dulu.Tu pon takdelaa lawak sangat,atau lawak jozan 2 abad yang lepas. 

tapi harini, memang rasa macam nak gelak sampai pengsan .

posting di wad HBUK , Tg Rambutan memang mencabar keimanan dan ketaqwaan , kerana semua patient sah sah la  S A K I T, so, everythings macam pelik ja bila aku cakap

 " eh pak cik, sekarang dah najib yang perintah malaysia" -.-" kesian najib, rupanya ada jugak yang tak kenal dia ,heww *no hard feeling*

lawak antarabangsa hari ini yang aku rasa macam nak luruh gigi tahan gelak ,gara- gara nak cover depan student dengan abg abg MA lain yang dah terguling tenggiling bagai gelak, ialah apabila seorang pesakit china dengan yakinnya menceritakan pengalamannya menaiki LRT dan kemudiannya dengan penuh rasa bangga berterima kasih kepada Mahathir Mohamad bin Khir Toyo. HAHA, i never know they both are father's and son. suka hati uncle tu je, hee

i know, maybe macam takdelaa lawak sangat kan.,
tapi,
try laa dengar sendiri how uncle tu bercerita dengan penuh semangat patriotic
dan kemudian , dengan penuh rasa bangga mem'Bin' Dr Mahathir dengan Khir toyo.
aku tak tahu kat mana relate dua tokoh tu. ^^"hehe. rasa nak gelak lagii. ngehngeh.

Masa nyanyilagu negaraku, dia bukanmaien tegapppp lagi, memang patriotik habehh. siap kepala sekali bergerak ikut bendera yang tengah duk naik kat tiang tuh. aku rasa dia lahir zaman jepon maybe (:

tu ja, saja buat iklan kejap sambil sambil buat assignment. * (:

No comments:

Post a Comment