Monday, September 09, 2013

truth,dare and mee bandung (:


harini entah macane sambil menanti mee bandung siap dimasak, main satu game 

TRUTH OR DARE.

one word. havoc -.-"

rasa jantung dah macam stop mengepam darah bila tiba tiba jam tu berbunyi, betul betul tengah mr. bear hensem kat tangan.

tangan dah gaya macam kena sepit dalam fridge, tahap beku. 

truth , or dare.

and i choose truth,
sebab takut , what if i choose dare, and aku tak boleh  buat.
otak depa buka boleh buat main . lagilagi si fatimah anak perempuan yaakob -.-" , tapi, bak kata malii, a.k.a lily,otak aku prank  lagi dasyat kot. ngehngeh * i take that as a compliment :P

habehh teros jerangkung dalam almari  ditarik kelua oleh si bebudak makwe's itu.

wanii, anis, tymah, lily : sarangae makwe's , nah seketul <3

always make me bright , fun, alhamdulillah (:

one game pon dah enough, enough, and enough. taknak main dah. untuk minggu ni. heww

and one word can be best describe about this game,

honest. 

honest.

honest.


dalam bersahabat, jujur tu one part of things yang MESTI kena buat kalau nak kekal lama
, and the fact somehow mende tu memang susah pon nak buat kan (:

tapi atleast,

kita tak sakit sangat kan bila dah tahu mende yang kita dah diberitahu awal awal. *apa entah ayat -.-" 


No comments:

Post a Comment