Sunday, January 05, 2014

kem kepimpinan calon MPP 14'

bakal menjadi pungguk yang merindu kenangan  (:

terasa mahu bercerita .
ini cerita semalam.

 " harini awal pagi ada Physical Training, tapi area kolej ja . And Hadi Parhin cina sepet yang lead . -.-''
sebelum ni kalau tak buat yang teruk teruk tu, komander kat depan takde pun nak jerit jerit paksa, harinii asyik kena ja . Nasiblah, takde orang nak back up  .

lepastu pergi breakfast kat surau. lepak macam biasa kat tikar mengkuang tu. Para facilitator dengan calon MPP sidang 2014 ni perangai lebiih kurang sama ja semua.

dan kemudiannya bersurai.
pukul 10 am, ada presentation tentang jawatan masing-masing.
shahril (TYDP) boleh pulak bukak lagu yang saya sendiri pun tak tahu lagu apa, tapi lagu tu menyentuh hati yang amat. dan tetiba terdetik,

" sayang pulak nak tinggal MPP (': "

dan sesungguhnya, selepas diaudit segala benda yang pernah dilakukan sepanjang satu tahun memerintah (ewah) ada banyak cela dan cacatnya.

moga sidang depan akan lebih baik dari kami.
dan moga syiar islam yang tidak berjaya saya tegakkan ,akan tertegak utuh ! amin.

okay. malas nak catat semua. . dah nak letak jawatan. (: "

# esok bakal berangkat ke Manjung. bolehla jumpa pantai !






No comments:

Post a Comment